Mila Kunis i Ešton Kučer žele svadbu u Engleskoj

0
Poznati holivudski par koji od nedavno živi u Londonu gde Mila snima film Jupiter Ascending, potpuno je oduševljen Engleskom, te želi da nakon Eštonovog zvaničnog razvoda sa Demi, započne život baš na tom mestu.
Mila Kunis i Ešton Kučer, Bangmedia
Mila Kunis i Ešton Kučer, Bangmedia

Pouzdani izvor je rekao za Daily Star magazin da su Mila i Ešton potpuno zaljubljeni u Englesku i njene prirodne lepote, te da jedva čekaju da se venčaju, kako bi što pre osnovali porodicu upravo na britanskom tlu.

- Prvo mesto koje su obišli  je bio Stounhendž, ali su takođe posetili i Kraljevski paviljon u Brajtonu. Mili se mngo dopada ideja da kupe kuću u Engleskim varošicama gde će se oboje skrasiti – rekao je izvor.

Kako su i Mila i Ešton skromnije prirode, oni neće organizovati veliku ceremoniju za svoje venčanje, već naprotiv, žele intimnu proslavu u krugu porodice i najbližih prijatelja.

- Iako će možda mesto održavanja venčanja biti spektakulano, sama ceremonija će biti skromnijeg, intimnijeg i prisnijeg karaktera. Očekuje se da će pored Eštona i Mile venčanju prisustvovati još samo nekoliko prijatelja – rekao je izvor.

Iako par tek treba zvanično da objavi veridbu,  njihova veza je za samo nekoliko meseci brzo napredovala: Mila je upoznala Eštona sa svojim roditeljima, Elvirom i Markom prilikom njihove posete Londonu krajem maja.

makonda-tracker