Upoznajte Beograd Bajaginih pesama

0
Bajaga i Instruktori povodom velikog koncerta 22. juna na Donjem gradu Kalemegdana pozivaju svoje fanove i ljubitelje muzike na jedinstveni obilazak Beograda, uz specijalni dodatak - druženje sa Momčilom Bajagićem.
Bajaga i instruktori, plakat promo
Bajaga i instruktori, plakat promo

U sredu, 12. juna od 12 časova najsrećniji učesnici nagradne igre će imati neponovljivu priliku da autobusom Turističke organizacije Beograda uz pomoć stručnog vodiča -  rok poslenika Pece Popovića koji je najzaslužniji što je bend dobio ime Bajaga i Instruktori (pozitivne geografije) - obiđu brojne ulice, trgove, mesta i znamenitosti Beograda, koja se pominju i ovekovečena su u pesmama Momčila Bajagića.

Na jednoj od lokacija ovog putovanja karavan će dočekati Bajaga, a putnici će imati priliku da se popričaju sa njim, fotografišu se i dobiju autogram.

Ukoliko želite da vidite gde se Dunav sastao sa Savom, i gde to šina savije ili vidite ulicu gde su čuda moguća, potrebno je da odgovor na pitanje: Kako se zove pesma u kojoj se pominje Brdo za razmišljanje? pošaljete na info@longplay.rs do utorka, 11. juna u 12 časova. Uz tačan odgovor potrebno je navesti ime i prezime i broj lične karte.

Mediji zainteresovani da isprate ovaj događaj zbog ograničenog broja mesta u autobusu potrebno je da se akredituju mejlom na info@longplay.rs, takođe do 12 časova, u utorak 11. juna.

makonda-tracker