Džastin Biber: Ispunio mi se san, putovaću u svemir!

0
Kanadska pop tinejdž zvezda navodno je poslednja u nizu poznatih koja će odleteti u svemir zahvaljujući britanskom tajkunu Ričardu Bransonu i njegovom Virdžinija Galaktičkom programu.
Džastin Biber, foto: Getty
Džastin Biber, foto: Getty

Devetnaestogodišnji, problematični Džastin Biber će zajedno sa svojim menadžerom, Skotom Braunom, dosegnuti do zvezda! Branson je na svom Tviter profilu podelio radosnu vest da će on i Biber biti budući astronauti, a oduševljeni Biber mu je odmah uzvratio.

- Hajmo da snimimo i muzički video u svemiru – tvitovao je Biber.

Iako ovaj komercijalni program zahteva depozit od čak dvestapedeset hiljada dolara, brojne poznate ličnosti, uključujući i Eštona Kučera, Toma Henksa, Breda Pita, Anđelinu Džoli i Leonarada Di Kapria, nedavno su platile da bi bile među prvim ljudima koji će posetiti svemir. Tokom prošlog meseca, na Kanskom festivalu, jedan gost je platio vrtoglavu cifru od preko million dolara da bi zajedno sa Leondardom Di Kaprijem putovao do sto devet kilometara iznad Zemlje, gde će putnici biti u mogućnosti da dožive bezgravitaciono iskustvo na par minuta. Putnici će svakako uživati i u spektakularnom pogledu na planeti Zemlju pod crnim nebom, pre povratka na samu pistu.

Projekat Virdžinija Galaktika počeo je sa rezervisanjem svemirskih letova davne 2007. godine, a prvi let je rezervisan za Božić 2013. godine.

makonda-tracker