Jelena Janković - Veridba mi zasad nije u planu

0
Dolazak u Beograd zbog učešća na Fed kupu, najbolja srpska teniserka Jelena Janković iskoristila je da se vidi i sa svojim izabranikom, crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem, koji ju je prvi put bodrio iz lože

Naša najbolja teniserka Jelena Janković nedavno je svoj boravak u prestonici, kada se prvi put takmičila pred beogradskom publikom u Fed kupu, iskoristila i da preuzme nagradu za ličnost godine koju joj je dodelio magazin Status. Kao najveće vrline ove atraktivne sportistkinje istaknute su humanost i moralnost, a Jelena je tokom preuzimanja nagrade zanimljivim dosetkama zabavljala publiku i plenila neodoljivim šarmom. Sledeći svoju devizu da na život uvek treba gledati pozitivno, ova dvadesettrogodišnjakinja već sada je uspela da ostvari svoje velike snove.


- Trudim se da uvek budem pozitivna i nasmejana, tako da je osmeh postao moj zaštitni znak i po tome me prepoznaju ljudi širom sveta. Ova nagrada mi mnogo znači i zahvalna sam svima koji su glasali da baš ja osvojim ovo laskavo priznanje kao ličnost godine - u obrazloženju su me tako hvalili da me je čak bilo sramota dok sam slušala sve te hvalospeve o sebi – rekla je Jelena za Story.


Prvi dani februara za ovu zgodnu damu bili su ispunjeni slatkim obavezama jer je boravila u svom rodnom gradu i pripremala se za mečeve u reprezentativnom dresu. Jelenin emotivni izabranik, crnogorski vaterpolista Mlađan Janović, sve vreme je svojoj dragoj pružao nesebičnu podršku. Iako nisu mnogo vremena provodili zajedno zbog obaveza koje je imala lepša polovina ovog para, sama činjenica da su bili blizu jedno drugom mnogo im je značila, a markantni sportista prvi put je sa tribina bodrio svoju devojku koja je, kao i uvek, dala svoj maksimum na terenu.


- Ovo je bila odlična prilika da Mlađan dođe i gleda moje mečeve u Beogradskoj areni jer u narednom periodu nećemo često moći da se viđamo zbog brojnih obaveza koje nas očekuju. Za mene će ova sezona biti veoma naporna, postavila sam sebi velike ciljeve, a prioritet mi je da pobedim na nekom od grend slem turnira i ovu godinu završim na prvom mestu.

makonda-tracker