Otkrivena obnažena skulptura trudne Kim Kardašian

0
Danijel Edvards je umetnik skulpture pod nazivom L.A. Plodnost, koja prikazuje rijaliti starletu, koja očekuje dete sa svojim dečkom Kanijem Vestom. Kako se termin porođaja bliži, roditelji su sve više nervozniji i uzbuđeniji, te žele podeliti svaki segment sv
Kim Kardašian, skulptura, Splashnews
Kim Kardašian, skulptura, Splashnews

Kim Kardašijan, poznata starleta iz rijalliti šoua Keeping Up with Kardashians često je na meti mnogih medija zbog svog stila oblačenja. Naime, nakon što je zatrudnela, Kim nije želela promeniti svoje odevne kombinacije, te je ostala verna svom stilu, oblačeći što uže odevne predmete, kojima ističe svoje obline.

Inspirisan Kiminom buntu prema medijima u kojima je ona u poslednje vreme bila simbol neukusa, umetnik Danijel Edvards je odlučio da napravi skulpturu obnažene, trudne Kim, kojom će zatvoriti usta svim kritikama na njen račun.

- Bio sam inspirisan lepotom Kim Kardašian i ovom skulpturom sam želeo zapravo odgovoriti na kritike medija o njenoj težini. Takvi komentari bi trebalo da imaju svoje granice. Ja želim da ljudi vide njenu lepotu! – objasnio je umetnik.

Umetnik Danijel Edvards postao je poznat  po svojoj kontraverzalnoj skulpturi iz 2006. godine na kojoj je prikazao Britni Spirs koja se porađa na medveđoj koži. Neki od njegovih poznatih radova su i skulptura Džastina Bibera, Selene Gomez, kao i Anđeline Džoli i Breda Pita.

makonda-tracker