Ivana Stanković - Pijani od ljubavi i strasti

0
Srpski top-model Ivana Stanković već nekoliko meseci uživa u idiličnoj romansi sa deset godina mlađim manekenom Vukom Ivaniševićem, s kojim joj se dogodila ljubav na prvi pogled
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Poslednji dani 2008. godine doneli su prelepom srpskom top-modelu Ivani Stanković iznenadnu romansu i beskrajnu radost u njen život. Poznata po tome što tokom proteklih godina nije odustajala od visokih kriterijuma koji mora da zadovoljava svaki njen izabranik, ni mladi maneken Vuk Ivanišević, po svojim savršenim crtama lica, vedrom duhu i smislu za humor, ne odudara od njenog idealnog tipa muškarca. Snežne čarolije probudile su u tridesetšestogodišnjoj lepotici najtananije emocije kada se sasvim obično poznanstvo pretvorilo u iskrenu ljubav. Prvi susret između Ivane i njenog deset godina mlađeg dečka, uspešnog manekena agencije Fox, desio se na modnom događaju Magic Night  18. decembra prošle godine, gde je Stankovićeva radila kao voditelj, a njen kolega nosio neke od modela sa mnogobrojnih predstavljenih revija. Između Ivane i Vuka buknula je strast na prvi pogled, a ne mnogo kasnije uvideli su da osim što izuzetno privlače jedno drugo, imaju i skoro identična interesovanja. Kao pravi džentlmen, stidljivost je prvi prevazišao Vuk koji je zanosnu lepoticu odmah pozvao na večeru.

Prvi zajednički sati, manekenskom dvojcu doneli su saznanje da su oboje romantični i željni da voljenoj osobi iznova priređuju slatka iznenađenja, ali i da ih spaja pozitivan životni stav i uverenje kako osmehom mogu da savladaju svaku prepreku. Ipak, njihov prvi poljubac desio se na proslavi Nove godine u jednom prestoničkom kafiću, kada je vesela atmosfera doprinela da Vuk sakupi hrabrost i osmeli se na taj korak. Budući da im nije mnogo trebalo da shvate kako se veza neće završiti samo na kratkom flertu, nego pretvoriti u ozbiljnu romansu, ni to što srpska modna zvezda veoma često putuje u u inostranstvo zbog profesionalnih angažmana, ne unosi nemir u njihov emotivni odnos, već samo doprinosi da se jedno drugog neizmerno užele. Dragocene zajedničke trenutke par koristi za duge šetnje pored Save, ali i večernje izlaske, najčešće na njen omiljeni splav Hua hua, gde se nedavno nisu ustezali od razmenjivanja nežnosti tokom cele noći.


- Tačno je da smo Vuk i ja zajedno, ali zaista ne želim da pričam o svojoj novoj vezi – kaže Ivana, a odluke da što više zaštiti svoju intimu, kako tvrde njeni prijatelji, držaće se sve dok sasvim ne bude sigurna da pored novog mladića želi večno da se zadrži.

makonda-tracker