Merlin Menson je ponudio pomoć Paris Džekson

0
Zvezdu hita Tainted Love jako je pogodila vest da je petnaestogodišnja Paris, ćerka kralja popa, Majkl Džeksona, pokušala da izvrši samoubistvo ranije ove nedelje, te joj je ponudio pomoć, ali i pozvao da poseti jedan od njegovih koncerata u skorijoj budućnost
Merlin Menson, Guliver/Getty Images
Merlin Menson, Guliver/Getty Images

Nakon što je Merlin Menson čuo da je jedno od mogućih objašnjenja zašto je Paris pokušala da izvrši samoubistvo, zabrana da prisustvuje njegovom koncertu, koji je održao na Gibsonovom Amfiteatru, odmah je reagovao pruživši Paris svoju pomoć i podršku. Takođe joj je obećao da će ona biti jedan od počasnih gostiju na jednom od njegovih budućih koncerata u trenutku kada se bude osećala dobro.

- Nadam se da se osećaš bolje. Bićeš na mom spisku gostiju, kada god budeš poželela da prisustvuješ mom koncertu – izjavio je Merlin Menson za TMZ.

Pokušaj samoubistva je usledio neposredno posle nekoliko tmurnih poruka koje je Paris objavila na svom tviter profilu.

- Pitam se zašto su suze slane – bila je jedna od  poruka na njenom tviteru, a potom je citirala i poznatu pesmu grupe The Beatles, Yesterday.

- Juče je izgledalo kako su moje brige toliko daleko, ali mi se sada čini da ih se ne mogu osloboditi - napisala je Paris.

U međuvremenu, Parisina baka, Ketrin Džekson, insisitra da je njena ćerka nakon nemilnog incidenta, psihički stabilno.

- Paris je stabilno, oseća se dobro i dobija odgovarajuću lekarsku pomoć. Ona je osetljiva petnaestogodišnjakinja, koja prolazi kroz jako težak period, posebno jer je izgubila osobu koja joj je bila najbliža – rekla je Ketrin u svojoj izjavi, zamolivši medije da poštuju privatnost Paris, ali i privatnost cele porodice.

 

makonda-tracker