Dženifer Lopez: Želim brak i dete sa Kasperom

0
Latino diva Dženifer Lopez odlučila je da po četvrti put stane na ludi kamen i to sa sedamnaest godina mlađim dečkom Kasperom Smartom s kojim priželjkuje i potomstvo
Dženifer Lopez, foto: Guliver
Dženifer Lopez, foto: Guliver

Cinici bi rekli kada god je neko zaprosi, slavna pevačica Dženifer Lopez (43) odgovara potvrdno radujući se trenutku kada će ponovo biti u venčanici. Tako američki mediji neretko imaju običaj da se našale kako ona obožava da razmenjuje bračne zavete sa muškarcima koje trenutno voli. Upravo zbog toga nije mnogo razmišljala ni kada je njen sadašnji partner, plesač Kasper Smart (26), rešio da je zaprosi. Iako među njima postoji razlika od sedamnaest godina, to je nije sprečilo da mašta i o svom četvrtom venčanju. Dženifer, iza koje su tri propala braka i nekoliko veridbi, euforično ističe kako bi volela da opet bude udata žena.

- Obožavam da budem u braku i želim da se ponovo udam. Još ne znam kada, ali bitno je da nisam izgubila veru. Kasper me razume i ne smetaju mu moji razvodi. Često razgovaramo o braku, ali još nismo spremni za taj veliki korak - otkrila je nedavno latino pevačica, a samo nekoliko sati kasnije izjavila.

- Ne znam, verovatno ću se udati, uvek mi se dopadala ta ideja. Kada ste devojka, nikada do kraja ne odustajete od toga. Moja veza je divna i zdrava. Kasper je moj kreativni partner i zna šta želim da postignem. On pomaže meni, ja njemu i tako to funkcioniše – bila je iskrena Lopezova.

Mada sa bivšim suprugom, pevačem Markom Entonijem, ima blizance Maksa i Eme (5), ona ne krije da bi sa trenutnim dečkom volela da dobije  naslednika.

- Ne znam da li je to moguće, ali volela bih da imam još dece. To bi bio apsolutni blagoslov za mene - rekla je latino diva koja ovih dana promoviše DVD sa koncertne turneje, a bavi se i kupovinom  nekretnina. Naime, ona sa svojim dečkom već obilazi vile na Beverli Hilsu, a posebno joj je za oko zapala prelepa kuća od 10 miliona dolara.

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker