Anabela Atijas: Stiglo je malo žensko pojačanje

0
Pevačica Anabela Atijas i njen izabranik Andrej kažu da ih je veoma usrećilo rođenje ćerkice Blankice koja je na svet došla prirodnim putem pod budnim okom tate koji je prisustvovao porođaju
Anabela Atijas, Foto: Luka Šarac
Anabela Atijas, Foto: Luka Šarac

Osluškujući prognoze lekara koji joj je vodio trudnoću, pevačica Anabela Atijas (38) zakazala je porođaj za utorak 21. maj, ali ju je dolazak ćerke Blankice na svet iznenadio dan ranije. Rođenje treće naslednice popularne denserke dogodilo se u Sarajevu gde bivša članica grupe Funky G već nekoliko meseci živi sa suprugom, sarajevskim biznismenom i ekonomistom Andrejom Atijasom (26).

- Bogatija sam za još jednu ćerku. Stigla nam je naša vila Blankica, teška 2. 920 g i dugačka 50 centimetara - sa ponosom kaže Anabela koja iz braka sa frontmenom grupe Funky G, Gagijem Đoganijem (41), ima ćerke Ninu (8) i Lunu (17). Anabelin muž Andrej prisustvovao je porođaju i nosi predivne utiske.

- Ne mogu da opišem osećaj koji sam doživeo dok sam prisustvovao porođaju. Sada još više cenim žene i majke. Svakom muškarcu bih preporučio da u tim trenucima bude uz svoju dragu jer je to poseban doživljaj - kaže za Story srećni tata Andrej koji nam je otkrio i kako je pevačica nakon porođaja.

- Anabelu ništa ne boli. Sve je prošlo fantastično, pa je iz porodilišta izašla samo dva dana nakon Blankičinog rođenja. Devojčica ima braon okice na mene, kao i moj nosić, dok po napućenim usnicama liči na Anabelu. Doktori koji su joj dali najviše ocene na porođaju kažu da je prava nežna curica - ističe Atijas i otkiva da su starije ćerke njegove supruge već doputovale u Sarajevo.

- Nina i Luna odmah su iz Beograda došle da vide sestricu koju je u našem domu sačekala soba u roze boji, kao i krevetac i kolica u istoj nijansi - dodaje dvadesetšestogodišnji Andrej čija je izabranica ponosna što su njene devojčice dobile žensko pojačanje.

- Nema veće sreće nego kad vidiš koliko se deca raduju još jednoj prinovi. Znala sam da je Nina želela da bude starija sestra, ali nisam očekivala da će brojati dane do Blankičinog rođenja. Bila je izuzetno pažljiva, naročito dok je ljubila seku u mom stomaku - kaže Anabela čija je mlađa ćerka Nina odmah po Blankičinom rođenju poklonila sestri svoju omiljenu igračku.

Nikola Rumenić

makonda-tracker