Momčilo Otašević: Moje srce je konačno zarobljeno

0
Siguran u svoja osećanja, glumac Momčilo Otašević nakon pet meseci čarobne romanse sa studentkinjom Tinom Jovetić, prvi put opisuje čime ga je osvojila devojka s kojom mu svaki trenutak predstavlja pravo uživanje
Momčilo Otašević, Foto: Andreja Damnjanović, Privatna arhiva
Momčilo Otašević, Foto: Andreja Damnjanović, Privatna arhiva

Uspešni mladi glumac Momčilo Otašević (23) trenutno radi punom parom. Za sebe slobodno može da kaže kako je putujući umetnik, s obzirom na to da zbog predstava, ali i brojnih snimanja, često menja gradove širom regiona. Da je moguće biti srećan i ispunjen kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, dokazuje ovaj šarmantni Crnogorac koji već pet meseci uživa u vezi sa lepom studentkinjom turizma Tinom Jovetić (22). Iako Otašević svoju dragu poznaje već nekoliko godina, pošto je i ona poreklom sa Cetinja, tek pre pet meseci shvatili su kako između njih postoji i nešto više od prijateljskih emocija.

- Uživam u vezi i moram da priznam kako se odavno nisam divnije i spokojnije osećao. Sve je drugačije kada kraj sebe imate osobu koja će svaki vaš dan učiniti lepšim. uprkos svakodnevnim problemima s kojima se svako od nas susreće. Iako i jedno i drugo živimo na Cetinju, naša veza otpočela je u Beogradu gde Tina studira. Osvojila me je svojom gestikulacijom, načinom razmišljanja, stavovima, šarmom i, naravno, izgledom. Među nama se jednostavno dogodila hemija - otkriva glumac čiji pogled kazuje mnogo više od reči.

- Nikada nisam voleo da mnogo govorim o emocijama, možda zato što rečima i ne umem najbolje da ih opišem. Kada svojoj dragoj želim da kažem i pokažem kako se osećam, onda izaberem neki od stihova Mike Antića - iskren je Otašević koji je u svojoj devojci pronašao i istinskog prijatelja.

- Drago mi je što kraj sebe imam devojku koja nije sklona euforiji i vrlo realno sagledava svet oko sebe. U nekim trenucima ona je moj glas razuma i oslonac. Poklanja mi veliko razumevanje i poverenje, što je najbitnije u vezi. Posao mi je takav da sam često na putu, ali nije poenta ni u tome da što više vremena provodimo zajedno, već da trenutke koje delimo kvalitetno potrošimo. Za sada nam to polazi za rukom, a nadam se da će tako i ostati - otkriva Momčilo koji trenutno snima novu sezonu serije Budva na pjenu od mora, priprema predstavu Filomena Marturano u režiji Jagoša Markovića u Tivtu, ali očekuje i premijeru filma Dečaci iz Ulice Marksa i Englesa.

Danilo Mašojević

makonda-tracker