Marijana Zlopaša: S osmehom čekam i drugu ćerku...

0
Pop pevačica Marijana Zlopaša zajedno sa svojim suprugom Ilijom Nikitovićem uživa u vaspitavanju naslednice Đorđe, a ove jeseni njihova porodica postaće bogatija za još jednu devojčicu
Marijana Zlopaša, Foto: Vladimir Šporčić
Marijana Zlopaša, Foto: Vladimir Šporčić

Kažu da je majčinska ljubav gorivo koje omogućava da obična ljudska bića ostvare nemoguće. U njene čari tokom poslednjih četrnaest meseci uverila se i pevačica Marijana Zlopaša (34) koja sa svojim suprugom Ilijom Nikitovićem (29) uživa u svakom trenutku koji provode kraj svoje naslednice Đorđe. Pevačica i njen dragi nisu oklevali i odlučili su da svojoj mezimici što pre podare društvo za igru i prijatelja za ceo život, pa će se Marijana krajem oktobra po drugi put ostvariti u ulozi majke i na svet doneti još jednu devojčicu. Mama i njena mezimica plene dobrim raspoloženjem gde god da se pojave, a tako je bilo i na prvom zajedničkom fotografisanju za magazin Story. Đorđa je zajedno sa mamom strpljivo pozirala ispred objektiva i ni u jednom trenutku nije pokazala nervozu ili uznemirenost.

- Da, prijaju joj kamera i fotoaparat, ali nadam se da se neće baviti sličnim poslom kao ja kad poraste. Odlično se snalazi ispred objektiva, a još dok je bila beba uživala je dok smo je suprug i ja fotografisali – govori ponosna mama, a mi smo za nekoliko sati koliko smo proveli sa Đorđom primetili da je ona nasmejano i raspoloženo dete.

- Takav joj je temperament, jako je vesela i raspoložena. Istina, jeste zahtevna i kada nešto zacrta, to mora da dobije – iskrena je Marijana koja otkriva kako se snašla u ulozi majke.

- S obzirom na to da sam se odmah odlučila na to da rodim i drugo dete, onda se može zaključiti da sam se dobro snašla i da mi majčinstvo i te kako prija. To je nešto najlepše što mi se desilo u životu. Uživam u svemu, kako dok je bila beba, tako i sada kada polako odrasta... Istina je da postoje teški periodi kroz koje sve majke moraju da prođu, ali pokušavam i trudim se da kroz njih idem veselo i s osmehom na licu. Rešena sam da na sve u životu gledam pozitivno, a onda mi ništa ne predstavlja problem i radujem se svakoj fazi koju s njom prolazim – otkriva pevačica uz koju je sve vreme i njen suprug Ilija Nikitović.

- Ja, hvala bogu, svom mužu nemam šta da zamerim i zato smo se izabrali. (Smeh) Mnogo mi pomaže, uživa u svemu i ništa mu ne predstavlja problem. Veoma je važno to što imam punu njegovu podršku jer zbog te njegove pomoći meni je sve tako lako i palo. Nadam se da će se to nastaviti i u budućnosti – kroz osmeh govori pevačica i priznaje da je tokom devojačkih dana strahovala kako će se snaći u ulozi majke.

- Kada su moje drugarice postajale mame, zamišljala sam sebe u toj ulozi i nisam mogla da predvidim da li ću uspeti sve da savladam. A sada kada se to desilo, shvatila sam da se sve nauči kada za to dođe vreme i nema mesta za paniku i strah. Mnogo vremena provodim sa Đorđom i vrlo dobro znam kako funkcioniše – kaže Marijana koja je pre četiri meseca dobila informaciju da će po drugi put postati majka.

- Jedva čekamo da dobijemo još jednu devojčicu, a Đorđa sestricu. Naravno da smo se veoma obradovali kada smo saznali da će naša porodica biti bogatija za još jednog člana. Kraj Đorđe spoznali smo sve čari roditeljstva i ona je na najlepši mogući način promenila naše živote. Želeli smo i da ona što pre dobije društvo za igru. Početkom oktobra trebalo bi da se porodim i tada nas očekuje prava porodična gužva – iskrena je Zlopaša koja se u potpunosti posvetila roditeljstvu, a da li to znači da joj muzika ne manjka.

- Roditeljstvo uopšte ne može da se poredi sa poslom. Nemam vremena da mislim na muziku. Nedostaje mi pevanje kao pevanje, a ne sam posao, studio, osećaj kada snimam pesme i, naravno, nastupi uživo i svirke. Brzo će proleteti vreme i doći će trenutak kada ću se vratiti muzici – kaže Marijana koja će do tada uživati pevajući uspavanke svojoj ćerkici, a Đorđina omiljena pesma je Tiho noći, moje zlato spava.

Danilo Mašojević

makonda-tracker