Romantični Žerar Pike ljubi Šakirinu zvezdu!

0
Slavni španski fudbaler još jednom je uspeo da pokaže svoju ljubav prema kolumbijskoj pevačici. Naime, na svom tviter profilu postavio je fotografiju na kojoj ljubi Šakirinu zvezdu sa Bulevara slavnih.
Žerar Pike, tviter
Žerar Pike, tviter

Žerar Pike je trenutno u Los Anđelesu u poseti svojoj devojci Šakiri i njihovom sinu Milanu, ali već osmog juna mora otići za Majmi gde će igrati sa španskim nacionalnim timom protiv Haitija. Pike, kome očigledno Šakira mnogo nedostaje dok je na treninzima ili utakmicama, odlučio je napraviti romantični gest i pokazati još jednom da je Šakira ona prava. Naime, fudbaler je postavio sliku na kojoj ljubi Šakirinu zvezdu na Bulevaru slavnih i time javno saopštio svim ženama koje uzdišu za njim, da njegovo srce ima mesta samo za jednu ženu.

- Ljubim Šakirinu holivudsku zvezdu! – napisao je Pike uz fotografiju, prisetivši se priznanja koje je Šakira dobila 2011. godine.

Izgleda da slavni fudbaler koristi svaku priliku da oda Šakiri priznanje za njen mukotrpni rad na svojoj karijeri.

- Takav entuzijazam svakako zaslužuje priznanje! Volim tu njenu energiju, koju ulaže u svoj projekat! Tada su rezultati zagarantovani, a to je fascinantno za gledanje. Veliki sam sretnik jer sam se zaljubio u talentovanu i prelepu ženu! Imam utisak da sam osvojio džek pot u životu – izjavio je Pike.

U novembru 2011. godine, kolumbijska pop zvezda postala je prva Kolumbijka koja je zaslužila tu čast da ima svoju zvezdu i upisano ime u holivudskom Bulevaru slavnih. Šakira ima milione obožavatelja u celom svetu, ali naravno da postoji onaj koji je najviše voli – njen dečko Žerar Pike.

makonda-tracker