Biljana Obradović - Na krilima večne ljubavi

2
Voditeljka Biljana Obradović nikada nije bila bliža odlasku pred oltar jer je njeno srce pre skoro tri meseca u potpunosti osvojio montažer Branko Kostadinović, s kojim uživa u najozbiljnijoj romansi do sada
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Popularna voditeljka Biljana Obradović već skoro tri meseca presrećna je u romantičnoj vezi sa montažerom Brankom Kostadinovićem. Plavokosu lepoticu i njenog novog izabranika upoznao je njihov zajednički prijatelj sredinom 2007. godine, kada je Branko počeo da radi na TV Enter. Odlasci u iste kafiće i zajednička interesovanja, ukrstila su njihove životne puteve i više nego što su očekivali ljudi iz neposrednog okruženja autorke emisije Biljana za vas. Njihov odnos vremenom je postajao sve bliskiji, tako da su sve teže uspevali da prikriju strasti koje su gajili jedno prema drugom i pre nego što su otpočeli romansu. Kao pravi džentlmen, prvi korak je načinio Kostadinović, a nekadašnja voditeljka emisije City na TV Pink nije mogla da se odupre bujici nežnih emocija.


- Tačno je da smo Branko i ja u vezi, ali oduvek sam se trudila da svoju intimu čuvam dalje od medija, pa će tako ostati i sada, iako je reč o zaista iskrenoj ljubavi – kaže nekadašnje zaštitno lice ružičaste televizije koju je zgodni montažer i grafički dizajner potpuno osvojio.

- Zaokupljena sam poslom i to što sam u emotivnoj vezi, apsolutno ne remeti moj radni ritam. Naprotiv, emisija Biljana za vas ima sve veći rejting na svih četrdeset televizija na kojima se emituje jer sadrži kvalitetne teme i priloge – bila je iskrena Biljana.

makonda-tracker