Srđan Predojević - Uskoro mladoženja, ali i otac

1
Voditelj i urednik na RTS-u, Srđan Predojević, verio se sa budućom majkom svoga deteta, advokaticom Mirjanom Lazarević, kojoj je priredio prosidbu o kojoj sanja svaka devojka
foto: Miloš Nadaždin i Story press
foto: Miloš Nadaždin i Story press

Urednik Redakcije beogradskog programa u okviru koje se emituju emisije Jutarnji program i Beogradska hronika i voditelj na RTS-u, tridesetsedmogodišnji Kragujevčanin Srđan Predojević, 25. januara se verio sa svojom godinu dana mlađom izabranicom Mirjanom Lazarević. Njih dvoje su se upoznali pre dve godine i više puta su raskidali i ponovo se mirili, ali pre šest meseci shvatili su da ne mogu jedno bez drugog. Šarmantna izabranica popularnog novinara u trećem je mesecu trudnoće, pa sada članovi njene i Srđanove porodice, zajedno sa budućim roditeljima, željno iščekuju dolazak prinove. Beba na svet stiže polovinom avgusta, a zaljubljeni partneri još su pod utiscima nedavne veridbe koja je obavljena u stanu roditelja lepše polovine ovog dvojca.

Srđan je Mirjanu zaprosio još pre dve nedelje i to na prilično nesvakidašnji način. Naime, dogovorio se sa stjuardesama JAT-ove avio-kompanije kojom je njegova devojka trebalo da doputuje iz Milana za Beograd, da joj još u Italiji predaju korpu sa cvećem i prsten od belog zlata sa trideset i tri brilijanta. Otpočeli su i zajednički život, a svečanim ručkom u Mirjaninom domu, prošlog vikenda obelodanili su planove i članovima svojih porodica. Venčanje je planirano za proleće, ali taze verenici još nisu razradili sve pojedinosti svečanog čina koji im predstoji.

- Tačne su sve informacije koje ste dobili o mojoj veridbi sa Mirjanom, kao i njenoj trudnoći i svadbi koja nam predstoji na proleće – potvrdio nam je u kratkom telefonskom razgovoru presrećni budući tata.

makonda-tracker