Rada Radenović - Bolni oproštaj od voljenog tate

0
Iako svesna da mora biti hrabra, voditeljka emisije "Vi pitate", Rada Radenović, neizmerno tuguje nakon smrti obožavanog oca Zorana, koji je posle mučne borbe sa multiplom sklerozom preminuo prvog januara
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Prvi dan 2009. godine za poznatu voditeljku televizije Pink i autorku emisije Vi pitate, Radu Radenović, bio je ispunjen neizmernim bolom jer je zauvek izgubila svog dragog oca Zorana koji je preminuo nakon mučne borbe sa teškom bolešću. Tokom minulih godinu i po dana njegove borbe sa neizlečivim oblikom multiple skleroze, lepa brineta se trudila da mu pomogne i zajedno sa porodicom neprestano bude uz njega. Međutim, poslednji meseci života njenog pedesetpetogodišnjeg oca bili su ispunjeni teškim mukama, a u trenutku smrti kraj njegove bolesničke postelje bili su njegova supruga, sin Miloš i ćerke Rada i Milica.


- Tata je dugo bio bolestan i imala sam imala vremena da se pripremim za fatalni ishod, ali teško mi je da prebolim ovaj gubitak i ova godina mi je počela na najgori mogući način. Njegovo zdravstveno stanje je tokom poslednjih meseci bilo sve gore i dosta se namučio. Iako je prošlo nekoliko nedelja od njegove smrti, i dalje nisam svesna činjenice da on više nije s nama. Svi smo potreseni i bilo nam je jako teško zbog tatinog odlaska. Svesna sam činjenice da trenutno sa svojom porodicom prolazim kroz najteži period u životu, ali isto tako znam da moram biti jaka i ne smem da posustanem. Život ide dalje, bez obzira na to koliku bol trenutno osećam – bolnim glasom kaže Rada.

makonda-tracker