Iva Štrljić ljubi manekena!

0
Glumica je dobila glavnu ulogu u ekranizaciji romana Srce u anesteziji, a njenog partnera glumiće mladi maneken Nikola Stojiljković.
Iva Štrljić i Nikola Stojiljković
Iva Štrljić i Nikola Stojiljković

Posle ove priče, pazićete koga ćete voleti svim srcem! Ovom porukom, počinje knjiga Srce u anesteziji, ali i TV drama Silvane Stanković, novinarke i spisateljice, koja će se ovog puta okušati i kao producent svog dela.

Vodeća ženska uloga pripala je glumici Ivi Štrljić, a u ulozi muškarca, čije je srce u anesteziji, oprobaće se maneken Nikola Stojiljković, kome je ovo glumački debi.

Prvu postavku ekipe drame čine još: Aleksandra Janković, Marko Bulat, Jelena Helc...

Podsećamo, devojka koja voli svim srcem, na sve načine pokušava da probudi srce svog voljenog, koje je u anesteziji, i zbog prevelike želje da upristoji vezu sa nekim ko to ne zaslužuje upada u duboke traume i boli, u kojima se, može se reći, bar jednom u životu našla neka žena.

- Ljudima morate davati šansu da budu bolji, jer kako ćete znati, mogu li to da postanu, ako ne probate – rekla je Silvana Stanković, autorka knjige, koja se ovih dana ekranizuje u jednoj privatnoj produkciji.

Nedavno se cela ekipa družila u kupovini u jednoj radnji u centru grada, gde su birali garderobu za snimanje.

makonda-tracker