Nataša Miljković i Srđan Timarov - Beba kao kruna ljubavi

0
Voditeljka RTS-a Nataša Miljković i njen voljeni izabranik, glumac Srđan Timarov, već tri meseca presrećni maštaju o prinovi koju će autorka emisije Ključ na leto doneti na svet
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Atraktivna voditeljka nacionalne televizije koja svakog ponedeljka u svojoj emisiji Ključ pokreće teme o kojima drugi ćute, Nataša Miljković, na leto će dobiti prinovu sa svojim izabranikom, glumcem Srđanom Timarovim. Pošto je u drugom stanju tek tri meseca, divnu novost srećni partneri podelili su samo sa ljudima iz bliskog okruženja i za sada ne žele da javno govore o prvoj trudnoći jedne od najlepših dama sa malih ekrana.


Zanosna voditeljka i jedan od najperspektivnijih glumaca srednje generacije, za sada ne razmišljaju o ozvaničavanju svoje romanse, budući da su oboje liberalnih shvatanja, ali i svesni da papir neće poboljšati njihov još odavno izgrađen iskren i otvoren odnos.


Lepu plavušu srećna vest je isprva malo zbunila i zatekla nespremnu, ali kada je uspela da pronađe način da uskladi svoje privatne i profesionalne potrebe i obaveze, zaključila je da svoj posao uz dobru organizaciju kvalitetno može da obavlja maltene do samog porođaja. Iako će tokom februara napraviti kraću pauzu sa snimanjima, već početkom marta i sve do juna meseca kada će već biti u poodmakloj trudnoći, vratiće se na male ekrane kada će gledaoci moći da uživaju u atraktivnim društveno-političkim temama koje ova novinarka uspešno godinama obrađuje.


Inače, Nataša i Srđan su u vezi od jeseni 2007. godine, a upravo u to vreme obelodanili su u Storyju da se među njima rodila ljubav.

makonda-tracker