Marijana Mateus predstavlja sutra novu kolekciju u Londonu

Dizajnerka Marijana Mateus, koja je nedavno najavila da će svoju sledeću kolekciju predstaviti londoskoj modnoj sceni, zakazala je reviju pod nazivom Silk and cashmere za 4. jun u hotelu Westbury u Londonu.
0
1 / 7 Foto: Petar Đorđević

Naime, Marijaninu kolekciju Silk and cashmere čine letnja, kao i deo nove kolekcije za sezonu jesen/zima 2013. godine. Modeli koji će biti prezentovani u prestižnom hotelu u Bond streetu, biće prikazani iz dva dela: najpre agentima i kupcima, a potom i privatnim klijentima i Marijaninim dragim prijateljima iz Londona.

Letnji deo nove kolekcije predstavljaju haljine i tunike od svile, asimetričnog, neobičnog ali i klasičnog kroja, pretežno u beloj boji, kao i sa cvetnim printom, dok drugi deo kolekcije čine kašmirski kaputi na koje će kreatorka staviti poseban akcenat na engleskom tržištu.

Kao i uvek, svi modeli namenjeni su savremenoj, poslovnoj, vanvremenskoj ženi koja se oseća i izgleda sjajno i ugodno u prirodnim materijalima.

Dizajnerka je u Londonu otvorila i svoju kompaniju pod nazivom Andaž koja će na londonskom modnom tržištu poslovati i prezentovati modne linije Marijane Mateus.

 

 

 

makonda-tracker