Merjem Uzerli: Osećam se bolje, najteži dani su iza mene

0
Popularna glumica koja se proslavila ulogom sultanije Hurem konačno se oglasila otkako je napustila snimanje serije Sulejman Veličanstveni.
Merjem Uzerli, foto: Facebook
Merjem Uzerli, foto: Facebook

Merjem se od prošle nedelje nalazi u psihijatrijskoj ustanovi u Berlinu odakle se obratila svojim fanovima dirljivom porukom, a uz nju je i njen verenik Džan Ateš.

- Dragi prijatelji, pre svega želim da vam kažem da mi je žao što vam odgovaram tek sada. Ovo je prvi dan da se osećam malo bolje u procesu lečenja a najteži dani su iza mene. Džan je na mojoj strani i to mi veoma prija. Da budem na svežem vazduhu sa njim i da šetamo, to je za mene pravi poklon. Iskreno vam zahvaljujem što mi želite najbolje, to mi zaista znači. I ja vam šaljem svu svoju ljubav. Mnogi ljudi nisu znali šta mi se dogodilo i zbog toga me nisu osuđuvili, ali kao da su znali šta mi je u srcu pa su mi svejedno pisali i to me je činilo srećnom. Za mene je sve ovo samo jedna faza u žvotu, ipak smo svi mi ljudska bića. Vratiću se mnogo jača nakon ovog perioda. Najbitnije je da moje lečenje vodi jedan od najpriznatijih profesora psihijatrije, to je velika nada za mene da ću povratiti snagu i energiju. Najvažnija stvar je da sam živa. Iz dubine svog srca zahvaljujem vam se zbog vaše brige za mene. Moram puno da se odmaram u ovom periodu i ne smem mnogo da budem na Internetu. Nadam se da ćete me razumeti. Neka vas Bog sve blagoslovi, moje srce je uvek puno ljubavi za sve vas gde god da se nalazite - napisala je glumica na Instagramu.

makonda-tracker