ANA IVANOVIĆ - Raskid najlepšeg sportskog para

0
Lepa teniserka Ana Ivanović i njen kolega Fernando Verdasko, prema informacijama TV Fox Sports, raskinuli su četvoromesečnu vezu, a zgodni Španac nagoveštava kako bi voleo da ponovo budu zajedno
foto: Verano Group
foto: Verano Group

Zvanično najzgodnija sportistkinja na svetu, peta teniserka na WTA listi, Ana Ivanović, po svemu sudeći raskinula je svoju četvoromesečnu vezu sa kolegom iz Španije Fernandom Verdaskom. Iako srpska lepotica i njen bivši izabranik ne žele da daju komentare o tome u kakvom su sada odnosu, informacija televizije Fox Sports da više nisu zajedno, bila je glavna tema prošle nedelje u svim sportskim krugovima. Njih dvoje su, navodno, raskinuli početkom januara, tokom turnira u Brizbejnu, a kako se spekuliše, glavni razlog je navodno to što je atraktivna brineta odmah nakon eliminacije otputovala u Melburn i nije želela da sačeka svog dragog, iako su se tako prethodno dogovorili.

Inače, priče da ove uspešne tenisere više ne vezuju iskrene emocije, počele su da kruže već u prvim danima ove godine, kada su u svim svetskim medijima objavljene fotografije Ivanovićeve i golfera Adama Skota na plaži u Kvislendu. Kasnije se ispostavilo da su njih dvoje samo prijatelji, a da su se družili zato što zajedno učestvuju u kampanji najpoznatijeg svetskog proizvođača satova Rolex. Skot je nakon toga viđen sa glumicom Kejt Hadson, s kojom je u ozbiljnoj vezi.

- Ana trenutno ne želi da priča o svom ljubavnom životu i u narednom periodu biće posvećena isključivo sportu – izjavio je za Story Gavin Versi, predstavnik za odnose sa javnošću naše teniserke.

Isti stav imala je i uspešna dvadesetjednogodišnjakinja kada je krajem prošle godine bila na promociji kalendara kompanije Verano Group, čije je zaštitno lice.

- Tokom 2009. godine tenis će biti moj životni prioritet, tako da za ljubav neću imati mnogo vremena – rekla je pre dvadesetak dana srpska lepotica.

makonda-tracker