Marko i Darko promovisali Samsung Galaxy Note 8 na Mikesr festivalu

0
Kompanija Samsung Electronics predstavila je na Mikser festivalu kreativnu moć novog Note uređaja od 8 inča, GALAXY Note 8.0, a događaju su prisustvala TV lica i voditelji B92 Marko i Darko.
Marko i Darko, Samsung promocija, promo foto
Marko i Darko, Samsung promocija, promo foto

U posebno dizajniranoj zoni, Samsung je posetiocima ovog festivala omogućio da iskažu svoju kreativnost i da se zabave transformišući svoje fotografije uz pomoć inovativnih funkcija. Naprednu tehnologiju, koja donosi evoluciju u ovoj kategoriji, Samsung je ove godine podelio sa svim posetiocima Mikser festivala. Oni su na licu mesta mogli da se uvere u multimedijalne performanse ovog uređaja, uz demonstraciju karakteristika koje čine da ovaj uređaj postane savršen sklop prenosivosti i vrhunskih funkcija.

- Galaxy Note 8.0 je inovativan uređaj u džepnom izdanju koji omogućava vrhunski multitasking, obogaćuje i poboljšava svakodnevni život i čini komunikaciju lakšom, bilo da je reč o poslu ili zabavi - rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region.

- Opremljen inteligentnim S Pen-om, Note 8.0 spaja najnovije tehnološke inovacije i lakoću korišćenja tradicionalnih papira i olovke, stvarajući na taj način novo iskustvo korišćenja u pokretu. Verujem da će ovaj uređaj poboljšati način života i korisnicima u Srbiji i zadovoljiti sve zahteve modernog života - dodao je on.

makonda-tracker