Novak Đoković potpisao ugovor sa Adidasom

0
Đoković će nositi adidas Barricade 7 patike na Roland Garosu
Novak Đoković, foto: Promo
Novak Đoković, foto: Promo

Kompanija adidas otkrila je detalje o novom partnerstvu koje je sklopljeno sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem. Teniski as je po prvi put nosio Barricade 7 patike na Frenč Openu ove nedelje. Ugovor koji je Novak potpisao sa vodećim sportskim brendom odnosi se na patike koje će srpska zvezda nositi na terenu. Dogovor je u skladu sa ličnom odlukom Novaka Đokovića da već duži niz godina nosi Barricade patike, u kojima je osvojio svih šest Grend Slem titula.

- didas Barricade su moje omiljene patike. Nosim ih već godinama i isprobao sam sve generacije ovog modela. Imam puno poverenje u ove patike i u njima mi je na terenu jako udobno, što je od suštinskog značaja za tenisera. Moji pokreti su veoma specifični i dinamični, uz mnogo iskoraka i proklizavanja, tako da je neophodno da mi patike pružaju pravu stabilnost, ali da u isto vreme imaju optimalnu težinu i da omogućavaju postizanje najboljih rezultata, što mi Barricade i pružaju. adidas mi je obezbedio najbolje patike koje mi možda pomognu da po prvi put osvojim Roland Garos – objašnjava Novak.

-Više nego impresivno bilo je pratiti Novakov razvoj u svetskog tenisera broj jedan. adidas je ponosan što je njegov partner i učinićemo sve što je u našoj moći da mu pomognemo da osvoji još više titula u budućnosti, tako što ćemo mu obezbeđivati patike koje su najbolje u svojoj klasi - kaže Vinsent Montaleskot, podpredsednik globalnog sportskog marketinga adidasa.

Barricade 7 su dizajnirane tako da zadovolje potrebe najdinamičnijih tenisera i najdelotvornijih sportista, jer obezbeđuju stabilnost i izdržljivost na svim vrstama terena.

 

makonda-tracker