OGNJEN AMIDŽIĆ - Ambasador smeha i dobrog raspoloženja

0
Šoumen Ognjen Amidžić otkriva planove za ovu godinu i kaže da je stavljanje kvaliteta ispred kvantiteta recept njegovog poslovnog uspeha koji ne bi bio toliko blistav da kod kuće nema neophodan porodični mir

Multitalentovani Šapčanin koji je svojom novom emisijom u potpunosti ustalasao učmalu srpsku TV scenu, Ognjen Amidžić, uspešno je izgurao prvih nekoliko meseci rada na projektu Ami G Show, u kojem su gostovale najveće zvezde sa domaće muzičke i sportske scene, oborivši sve rekorde gledanosti. Na sajtu Youtube inserti iz emisija u kojima je bez ustezanja razgovarao sa zvezdama poput Lepe Brene, Seke Aleksić, Nataše Bekvalac, Ane Nikolić, Severine Vučković i mnogih drugih čiji životi konstantno intrigiraju javnost u mnogim balkanskim državama, ubedljivo su najgledaniji.


Ognjenov alter ego Oskar Savić postao je omiljena figura brojnih gledalaca, čiji se prilozi danima prepričavaju i komentarišu. Posebno oduševljenje Oskar je izazvao kada je u okviru novogodišnjeg programa televizije Pink bio voditelj Nacionalnog dnevnika, gde je ugostio političare Nenada Čanka i Aleksandra Vučića i postavljao im smehotresna pitanja. Pesma Oskara i drugara  Medo Brundo, u čijem su kreiranju i snimanju spota učestvovali Marko Kon i Marinko Madžgalj, postala je himna dobrog raspoloženja svih Oskarovih fanova.  


Iako se toliko srodio sa svojom transformacijom da veoma često i privatno iz njega ume da progovori Oskar koji je dodatno doprineo porastu popularnosti ovog šoumena, kada se svetla kamere ugase, harizmatični voditelj trudi se da što više vremena provodi sa svojim istinskim prijateljima i voljenom suprugom Milicom, PR-om kompanije Telekom.


- Milica mi daje ogromnu podršku i da nije nje, sedamdeset odsto stvari kojima se bavim ne bih uspešno radio – kaže Ognjen koji uprkos napornom radnom tempu još ne pokazuje znake umora.

makonda-tracker