Skandal bez pokrića

1
Zajedničko modno fotografisanje Nataše Bekvalac i Novaka Đokovića za Story kada su izabrani za muškarca I ženu minule godine, pokrenulo je lavinu glasina o njihovoj nepostojećoj tajnoj vezi

Ekskluzivne modne fotografije i prošla naslovna strana Storyja zanosne muzičke zvezde Nataše Bekvalac i teniskog maga Novaka Đokovića koje su SMS glasanjem početkom 2009. naši čitaoci proglasili neprikosnovenim naj Story muškarcem i naj Story ženom minule godine, bile su povod da pojedini tabloidi željni senzacija plasiraju potpuno nesuvisli trač o navodnoj vezi ovo dvoje popularnih mladih ljudi.


Osim izmišljene priče o zabranjenoj romansi koja prema doboroobaveštenim izvorima traje dva meseca, manipulisalo se i podacima da su se panonska barbika i najuspešniji srpski teniser zbližili tokom leta kada je njen suprug, proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović imao tešku saobraćajnu nesreću, te da su Natašu i Novaka viđali na tajnim sastancima na Salašu 137, kao i na pevačicinom nastupu u diskoteci Grodonija u Cirihu i u romantičnim šetnjama Terazijama... Ova tema bez pokrića i dokaza postala je goruća u Srbiji i na mnogim Internet forumima i sajtovima više se polemisalo o tome jesu li Nataša i Nole zajedno nego o nestašici gasa i isključenju grejanja u Srbiji, a u većini slučajeva posetioci su ismevali ovu isfabrikovanu senzaciju. 


Ni pop zvezda, ni najbolji srpski teniser najpre nisu želeli da reaguju na ovaj trač, ali kada se stvar otela kontroli a dnevne novine počele da pišu sage u nastavcima, dvadesetjednogodišnji šampion i sedam godina starija pevačica nakratko su se oglasili.


- Objavljivanje apsolutno neistinitih i senzacionalističkih napisa u pojedinim medijima u vezi sa Novakom Đokovićem i porodicom Bekvalac predstavlja zaista krajnje neprimeren postupak. Jedina istina je da se zbog želje svojih navijača i poštovalaca koji su ga proglasili za ličnost godine Novak za list Story slikao zajedno sa Natašom Bekvalac, sa čijom porodicom ga, inače, vezuje iskreno prijateljstvo. Sve ostale objavljene informacije nisu istinite i nisu korektne prema samom Novaku Đokoviću, Nataši Bekvalac i njihovim porodicama. Radi se o takvoj vrsti objavljenih neistinitih informacija koje zaista duboko mogu da povrede njihov porodični mir i spokojstvo - stajalo je u saopštenju press službe najboljeg srpskog tenisera Family sport, dok je Nataša putem svog PR-a kratko poručila: - Mi se bavimo ozbiljnim stvarima.


Ipak, najveći utisak na srpsku javnost ostavio je komentar slavnog vaterpolo reprezentativca Danila Dače Ikodinovića sa kojim pevačica uživa u iskrenoj ljubavi i trogoipogodišnjem braku tokom kojeg je rođena preslatka devojčica Hana. Poznat kao čovek beskrajne pozitivne energije, upečatljive harizme i uvek spreman na šalu, tridesetdvogodišnji vaterpolista je za dnevni list Alo prošle nedelje izjavio: - Pa to je divno! Drago mi je ako je moja Nataša sa trećim teniserom sveta. To je baš lepo - našalio se Danilo koji je potpuno siguran u iskrenost, vernost i ljubav svoje voljene supruge, a na kraju je ozbiljnijim tonom dodao: - Naravno da su to gluposti.

makonda-tracker