Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds: Ljubomora ubica strasti

0
Pre prve godišnjice braka, ljubav Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa zapala je u krizu navodno zbog njegove opsesivne ljubomore i želje da neprestano kontroliše njen život i posao
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, foto: Guliver
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, foto: Guliver

Glumci Blejk Lajvli (25) i Rajan Rejnolds (36) venčali su se prošlog septembra, ali ako je verovati holivudskim tračevima, poznati partneri već imaju velike probleme u braku i kako tvrdi dobro obavešteni izvori, njihov odnos postao je veoma napet. Jedan njihov prijatelj okrivio je Rajana da je on krivac za razdor u njihovoj vezi jer je opsednut kontrolom u svim segmentima zajedničnog života, a najviše željom da u potpunosti utiče na svoju suprugu. Isti izvor objasnio je da holivudski mačo men i te kako organizuje poslovni raspored svoje izabranice, kao i da je čak prisiljava da radi s njim.

- Rajan je bio presladak i pun ljubavi prema Blejk pre nego što su se venčali,  ali nedugo nakon što su razmenili bračne zavete, njegovo ponašanje se promenilo i postalo potpuno drugačije - rekao je njihov prijatelj za magazin In Touch i istakao da glumčevo ponašanje podseća na Toma Kruza i to kako se on ophodio prema bivšoj ženi Kejti Holms nekoliko meseci pre nego što su se razveli 2012. godine.

- Blejk je zabrinuta jer ona ne može da živi takvim životom – dodao je izvor.

Razjašnjenje cele situacije može da se nađe i u izjavi holivudske zvezde Skarlet Johanson, bivše supruge Rajana Rejnoldsa,  koja je nedavno za Marie Claire otkrila da je kod muškaraca najviše nervira kada pokušavaju da kontrolišu njeno ponašanje. U ovoj izjavi može se prepoznati i razlog zbog kojeg se rastala od Rajana za koga je bila udata od 2008. do 2010. godine.

- Ne volim ljubomorno ponašanje. Nema ništa protiv povremenih provera, ali kada je neko pasivno-agresivno ljubomoran, to je zaista neprivlačno jer pokazuje neku vrstu nesigurnosti. Užasno je kada neko želi da kontroliše vaše ponašanje i sigurna sam da niko ne voli da mu nadgledaju svaki pokret – pričala je Skarlet, a na konktretno pitanje o rastanku sa Rajanom, rekla je:

- Pa to je bilo tako davno, ali mislim da sam imala dosta vremena za obradu iskustva i snage da krenem napred. Još upoznajem sebe i to mi pomaže u mojim vezama – otkrila je Skarlet, dok supružnici i dalje mudro ćute trudeći se da sakriju svoju prvu bračnu krizu.

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker