Kira Najtli je baš cicija!

1
Zvezda filma Gordost i predrasude štedi na svemu! Iako je trenutno jedna od najtraženijih i najplaćenijih holivudskih glumica, ona se trudi da pošto-poto sačuva svaki evro!
Kira Najtli, foto: Getty images/Guliver
Kira Najtli, foto: Getty images/Guliver

Popularna glumica, koja je nominovana sa Oskara, želi da živi običnim skromnim životom, a ne životom na koji su navikle brojne slavne ličnosti. Iako je samo prošle godine zaradila nešto više od dva miliona evra, glumica je potrošila samo tridesetpet hiljada. Kako je uspela da toliko uštedi? Glumica, a i njeni prijatelji priznaju da ona nije opsednuta skupocenim stvarima i da je raskošan život prosto ne privlači.

- Kira nije devojka koja voli da se razbacuje sa novcem, već je jedna tipična devojka iz komšiluka. Ona ne troši pare na lične trenere, a njeni računi pokazuju da prošle godine ni evra nije dala za odeću i šminku – kažu njeni prijatelji.

Glumica je dosta uštedela i na svom venčanju, koje se održalo početkom maja, pozvavši samo najužu porodicu i prijatelje. Ceremonija je bila skromnog karaktera, a njemu je prisustvovalo samo desetak osoba.

- Mogla sam imati i nekoliko lazinh, glamuroznih venčanja, ali to jednostavno ne bilo to. Rigton i ja nismo tipovi osoba kojima je potrebno veliko venčanje da bi osećali posebno – izjavila je glumica.

 

makonda-tracker