LUIS - Šampion među estradnim tatama

0
Pedesetsedmogodišnji muzičar Ljubiša Stojanović Luis u novembru je po šesti put postao otac, kada mu je supruga Silvana nakon dvojice sinova podarila devojčicu Elu Mitu
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pedesetsedmogodišnji muzičar Ljubiša Stojanović Luis krajem protekle godine ostvario se po šesti put u ulozi oca. Njegova supruga Silvana je 19. novembra u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front na svet donela devojčicu tešku 2.950 grama i dugačku 50 centimetara.


- Pošto sam obojicu dečaka rodila carskim rezom, lekari su mi savetovali da tako bude i ovog puta. Moram priznati da mi je ovo bio najlakši porođaj posle kojeg sam se i najbrže oporavila. Odlično sam se osećala, uprkos tome što sam nekoliko dana boravila u bolnici. Jedino su mi neizmerno nedostajali sinovi i suprug, ali stalno su dolazili da nas vide – priseća se jednog od najradosnijih dana u svom životu Silvana.


Budući da Luis već ima odraslu ćerku i dvojicu sinova iz prvog braka, a da mu je Silvana podarila dečačiće, sada dvoipogodišnjeg Sergija i šestogodišnjeg Andreja, njihovoj sreći zbog dolaska prve zajedničke ćerkice nije bilo kraja.


- Pol bebe saznala sam još u prvim nedeljama trudnoće kada je otkriveno da nosim devojčicu. Neizmerno smo se radovali, jer smo zaista žarko želeli ćerkicu. Tokom devet meseci trudnoće imala sam dovoljno vremena i pripremila dečake da će dobiti sestru, tako da su je nestrpljivo iščekivali i nijednog momenta nisu bili ljubomorni. Objasnili smo im da se naša ljubav prema njima neće smanjiti zbog dolaska novog člana – objašnjava Silvana.


Šestostruki šampion među estradnim očevima, u noći kada je njegova princeza došla na svet, organizovao je veliku žurku.


- Kao i svaki put do sada i kada se Ela Mita rodila napravio sam veliku proslavu u našoj kući koja je bila krcata prijateljima i rodbinom. Iako se rodila devojčica, bio sam primoran da u nekoliko navrata presvlačim majice jer su mi ih, prema običaju, svaki put iznova cepali. Slavilo se do ranih jutarnjih sati – otkriva Luis koji je po izlasku iz porodilišta supruzi bio od najveće pomoći.

makonda-tracker