Lijam Hemsvort raskinuo veridbu sa Majli Sajrus

0
Iako su, prema navodima medija, dvadesettrogodišnji glumac i zvezda serije Hana Montana raskinuli, oni su odlučili da i dalje žive zajedno u svom domu u Los Anđelesu.
Majli Sajrus i Lijam Hemsvort, Foto: Getty Images
Majli Sajrus i Lijam Hemsvort, Foto: Getty Images

Pema magazinu US Weekly, Majli se ispovedila prijatelju da njena veza sa Lijamom nema budućnost i da su zvanično raskinuli. Međutim, ona ne krije činjenicu da i dalje žive pod istim krovom.

- Iako Majli i Lijam ne spavaju više zajedno u istoj sobi, malo je čudno što i dalje žive zajedno -  rekao je izvor blizak paru.

Lijam i Majli su se upoznali 2009. godine na setu filma The Last Song i zajedno su bili četiri godine. Njihova veza je doživela krizu početkom februara kada je Majli priznala da je ljubomorna na glumicu Dženueri Džons sa kojom je njen dečko provodio previše vremena. Pošto je ljubomora verovatno prerasla u posesivnost, Lijamov brat, Kris ga je toplo savetovao da što pre prekine sa Majli. To je i kroz nekoliko meseci i učinio. Ne mogavši više da trpi dramu u svojoj vezi, Lijam je odlučio da je najbolje da svako krene na svoju stranu.

makonda-tracker