Romana Panić - Oprostila sam i opet ludo volim

0
Rešena da ovoga puta posle nekoliko bolnih raskida po svaku cenu očuva ljubav sa advokatom Fotosom Pitađisom, pevačica Romana Panić praznike provodi na Kipru sa voljenim partnerom
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Život pevačice Romane Panić tokom prethodne godine obeležili su turbulentni događaji u njenom privatnom životu. Poslednjih šest meseci zgodna Banjalučanka srećnija je nego ikada jer je posle brojnih nevolja, reke prolivenih suza i bolne nevere uspela da obnovi ljubavnu romansu sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom. Burne emocije koje su ih spojile na leto 2006. godine ponovo su se rasplamsale istim žarom što je unelo novu strast u njihov emotivni odnos. Da su posle brojnih bezuspešnih pokušaja opet uspeli da uspostave iskren odnos svedoči i činjenica da se Romana preselila u Fotosov stan koji je nedavno kupio u Beogradu, u kojem ga dočekuje u toploj atmosferi. Pošto je on bio sprečen da dođe u srpsku prestonicu, Romana se krajem decembra uputila na Kipar kako bi zajedno proslavili predstojeće praznike.


- Odlučili smo da katolički Božić provedemo sa Fotosovom porodicom i našim zajedničkim prijateljima na Kipru, gde ćemo dočekati i najluđu noć, kada ćemo jedno drugome šapnuti najlepše želje - kaže presrećna Romana.

makonda-tracker