Nikola Đuričko - Beba dolazi na proleće

0
Glumac Nikola Đuričko za četiri meseca će po drugi put postati tata, a budući da sa suprugom Ljiljanom ima trogodišnju ćerku Nađu, ovoga puta nije mu važno da li će dobiti žensko ili muško dete
foto: Adrenalin i Story arhiva
foto: Adrenalin i Story arhiva

Popularni glumac Nikola Đuričko za manje od četiri meseca postaće po drugi put otac. Njegova supruga, filmska poducentkinja Ljiljana, u petom je mesecu trudnoće, a radosnu vest presrećni supružnici za sada su podelili samo preslatkom starijom ćerkicom Nađom, članovima porodice i najbližim prijateljima.

- Verujem da svako ko je bar jednom osetio radost roditeljstva, ne može da kaže kako ne želi više dece – rekao je Lepi Džoni iz emisije Karaoke obračun za Story malo pre nego što je njegova voljena po drugi put ostala u drugom stanju. Ova vest je bračni par i dodatno zbližila, pa sada još zaljubljeniji iščekuju predstojeće praznike tokom kojih će planirati preuređenje svog doma u koji će uskoro stići beba. Iako će u skorijoj budućnosti imati i precizniju informaciju kog je pola njihovo drugo dete, šarmantni glumac i plavokosa producentkinja ne opterećuju se tim podatkom jer im uopšte nije bitno da li će dobiti prvog muškog potomka ili još jednu žensku naslednicu.

I Nađa, trogodišnja ćerkica slavnog para, jako se raduje bati ili seki, a ponosni tata tvrdi da ona najviše liči na njega, kao i da je ponekad strog otac, ali samo za dobrobit svoje mezimice.

makonda-tracker