Met Dejmon kao plavokosi ljubavnik Majkla Daglasa

0
Poznati Oskarovac se oprobao u ulozi, koja je sasvim drugačija od onih na koje smo već navikli. Glumeći strasnog gej momka, ljubavnika i partnera Liberansa, koga tumači Majkl Daglas u u filmu Behind the Candelabra, Met je dokazao još jednom da je sjajan glumac
Met Dejmon, trejler
Met Dejmon, trejler

Film Behind the Candelabra snimljen je po istinitoj biografskoj priči američkog pijaniste i zabavljača Valentina Libernasa, koga u filmu tumači izvrsni glumac, Majkl Daglas. Uloga njegovog ljubavnika dodeljena je Metu Dejmonu, koji priznaje da se za nju posebno pripremao, kao i  da se često nelagodno osećao u seksi scenama. Pored psihičkih priprema, u filmu se primećuje i Dejmonova fizička tranformacija: njegova tamna kosa sada je duža i plava, on nosi odeću sa šljokicama, a često ćete ga videti i u oskudnoj odeći, poput kupaćeg kostima, koji ističe njegovu muževnost.

Glumci su film promovisali na različite načine, a jedan od njih je i slikanje za naslovnicu časopisa Entertainment Weekly, noseći perike i kičastu odeću sa šljokicama.

U ovom filmskom ostvarenju, koji prati ekstravagantni život umetnika Libernasa, prema rečima Dejmona, imaćete priliku da vidite jednu dirljivu ljubavnu priču, koja svakako nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledajte trejler za film:

makonda-tracker