Marija Šerifović - Zalet za planetarnu slavu

0
Pop zvezda Marija Šerifović već dva meseca u Švedskoj ozbiljno radi na svojoj svetskoj karijeri, a iako u svom novom domu živi sama, tvrdi da nije usamljena jer joj kosmopolitski duh Malmea savršeno odgovara
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Srpska muzička zvezda Marija Šerifović, jedina koja je u istoriju najvećeg muzičkog takmičenja Evrope uspela da ime naše zemlje  upiše među zemlje pobednice, posle osvajanja Evrosonga rešila je da ne ispusti šansu iz snova i ozbiljno se zauzela oko svog proboja na svetsko tržište. Kada se u oktobru potpuno sama otisnula u daleku Švedsku, koja će joj ubuduće biti baza, mnogi su se pitali šta će Marija tamo raditi i kako će se snaći. Dva meseca posle toga pevačica anđeoskog glasa zbog nastupa na beogradskom Trgu Republike došla je u Beograd i za Story iznela svoje prve utiske o životu u ovoj skandinavskoj zemlji.


- Moja dodatna olakšica jeste to što ljudi u Švedskoj prate Evrosong i znaju za mene. Ekipa sa kojom sarađujem je odlična. Već smo završili tri pesme, a prva nosi naziv Chances. Posebno me raduje činjenica da krajem januara imam sastanak sa kompozitorima koji su radili na poslednjem albumu Selin Dion. Ukoliko dođe do saradnje sa njima, biću presrećna - otkriva Marija.

makonda-tracker