Uhapšen ludi progonitelj Dženifer Lorens

0
Dvadesetrogodišnji kanadski državljanin, Žao Han Cong, nedavno je uhapšen zbog proganjanja i uznemiravanja Oskarovke Dženifer Lorens i njenog brata Blejna Lorensa.
Dženifer Lorens, foto: Getty
Dženifer Lorens, foto: Getty

Poznato je da je Dženifer Lorens trenutno jedna od najpoželjnijih i najatraktivnijih žena na svetu, ali izgleda da je problematični obožavatelj lika i dela glumice, ipak prešao granicu. Kako nije mogao doći do nje, počeo je da upućuje uznemirujuće mejlove i telefonske pozive njenom bratu, te je policija morala biti obaveštena o ovom slučaju. Poruke, koje je slao sa različitih brojeva često su bile proročkog karaktera, odnosno Žao je počeo pretiti i proricati šta se sve može desiti ukoliko ne uspe da dođe do Dženifer, koju želi samo da zaštiti. Kako Blejn, brat Dženifer, nije odgovarao na mejlove i trudio se da potupno ignoriše pozive, kojih je čak bilo preko dve stotine, problematični Žao se uputio u Luisvil, rodni grad porodice Lorens.

- Ili ću ja saznati gde si, ili ćeš ti doći da me vidiš! Jako si me uznemirio i možda ćeš videti šta sam u stanju da učinim kada sam nervozan – jedna je od poruka upućenih Blejnu.

Policija ga je uhapsila nakon što je počeo da se raspituje gde živi majka Dženifer, a trenutno se nalazi na psihijatrijskom veštačenju, kako bi  se utvrdilo da li će mu se suditi kao zdravoj osobi.

makonda-tracker