Keti Peri kriva za konačni razlaz zvezda Sumrak sage?

0
Poslednjih nekoliko meseci za Roberta Petinson i Kristen Stujart su bili dosta dinamični. Nakon Petinsonovog oproštaja Stjuartovoj, koja ga je prevarila sa oženjenim režiserom, Rupertom Sandersom, javili su se novi problemi, koji su u svom korenu upravo imali
Keti Peri, foto: Getty
Keti Peri, foto: Getty

Nekako je pravilo da su holivudske romanse burne, napete, dinamične i da često nemaju srećan kraj. Tako je bilo i sa popularnim glumačkim parom, Robertom Petinsonom i Kristen Stjuart, koji je zbog velikih pritisaka sa svih strana, stavio konačnu tačku na svoju vezu.

Iako je Petinson uspeo nekako da preboli preljubu Kristen sa oženjenim režiserom i pruži joj još jednu šansu, ta romansa, nije uspela da se uzdigne iznad svega. Nepoverenje je raslo, odnosi su zahladneli, te je Petinson odlučio da bi najbolje bilo da ipak svako krene na svoju stranu.

Međutim, nije samo prevara bila razlog raskida! Navodno, poznati glumac iz filma o vukodlacima i vampirima, prijatelj je dugi niz godina sa pevačicom Keti Peri, što naravno, glumici Kristen nije bas bilo milo, posebno pošto ga je Kristen savetovala da svojoj devojci ne oprosti preljubu! Sama Keti i priznaje da nikada nije podržavala njihovu vezu, pogotovo jer je želela samo najbolje sa svog prijatelja, Roberta.

- Govorila mu je da njihova veza nakon tog skandala neće trajati, te da on zaslužuje nekog boljeg od osobe, koja je spremana da razori porodicu – rekao je izvor blizak paru.

Prijateljstvo je, naravno, prepraslo u nešto više, tako da su, prema navodima magazina Daily Star, Keti i Robert viđeni kako prisno posmatraju probu za venčanje nepoznatog para u Njujorku.

makonda-tracker