Bekam bi želeo da postane filmska zvezda!

0
Nakon što se oprostio sa svojom fudbalskom karijerom, Dejvid Bekam je izjavo da sebe u budućnosti vidi među filmskim zvezdama! Kako je Tom Kruz davno obećao Bekamu da će mu pomoći da zapliva u filmskim vodama, Bekam očekuje da mu to obećanje uskoro i ispuni!
Dejvid Bekam, foto: Getty
Dejvid Bekam, foto: Getty

Dejvid Bekam, poznata fudbalska zvezda, nedavno je okačio kopačke o klin i povukao se iz profesionalnog bavljenja sporta. Uz suze i osmehe, tridesetsedmogodišnji fudbaler zahvalio se saigračima, porodici i svima onima koji su mu omogućili da ostvari ovoliki uspeh. Međutim, daleko od toga da Bekam želi da se povuče sa javne scene! Kako tvrdi, jedan od životnih snova mu je da se oproba u glumi, te kako mu je Tom Kruz davno obećao da će mu pomoći da postane filmska zvezda, Bekam veruje da će ubrzo započeti i svoju glumačku karijeru.

- Dejvid je oduvek želeo da budi akciona filmska zvezda i pošto mu je Tom još davno obećao da će mu ostvariti san kada se povuče iz sveta fudbala, on jedva čeka da se vidi na filmskom platnu. Smatra da je dovoljno zgodan da dobije čak i ponude za glavne uloge – rekao je izvor blizak bivšem fudbaleru.

Iako Bekam tvrdi da će fudbal zauvek ostati njegova najveća ljubav, spreman je i odlučan u svojoj nameri da proba i nešto drugačije. Pa kako će to izgledati i kako će se snaći ostaje nam da vidimo, možda već u Kruzovom najnovijem filmskom ostvarenju Nemoguća mislija 5.

makonda-tracker