Vuk Jeremić ispratio omladince FK CZ na finale Lige sampiona

0
U odlasku na Forum Fudbal za prijateljstvo i finale Lige sampiona, srećan put i lep boravak i druženje sa vršnjacima iz Evrope omladincima Crvene zvezde na Aerodromu Nikola Tesla poželeo je lično i Predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija - Vuk Jeremi

Fudbal za prijateljstvo je oduševio London! Ova izuzetna pan-evropska društveno-odgovorna akcija, pokrenuta od strane kompanije Gazprom, održana je tokom vikenda odigravanja finala UEFA Lige šampiona – čiji je Gazprom jedan od vodećih partnera.

Cilj ovog premijernog projekta je da - kroz ljubav prema sportu – usadi među decu i omladinu važnost osnovnih vrednosti poput poštovanja kulture i nacionalnih karakteristika svojih vršnjaka iz drugih sredina, uvažavanja jednakosti, tolerancije, fer-pleja i posvećenost zdravom načinu života.

Srbija je u Londonu stala rame uz rame sa vodećim evropskim zemljama - Velikom Britanijom, Nemačkom, Rusijom, Bugarskom, Mađarskom, Slovenijom i Grčkom - učesnicima projekta Fudbal za prijateljstvo – čijih je 482  dečaka i devojčica uzrasta od 10 do 16 godina iz 25 gradova učestvovalo u ovom izuzetnom programu.

makonda-tracker