Ana Rađen - Slatke pripreme za ulogu majke

0
Pevačica Ana Rađen na samom početku naredne godine doneće na svet prvu prinovu kojoj su ona i njen voljeni suprug, vaterpolo reprezentativac i igrač Partizana Nikola Rađen, odabrali ime Nina
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pevačica Ana Rađen broji poslednje dane svog blagoslovenog stanja. Buduća mama vreme uglavnom provodi u društvu svog voljenog supruga, vaterpoliste Partizana Nikole Rađena, sa kojim uveliko kreira planove o roditeljstvu.


- Poslednjih nedelja češće odlazim na zdravstvene kontrole jer je beba veoma napredna i možda ću se poroditi pre 21. januara kada mi je zapravo termin, iako sam ja priželjkivala da to bude 29, baš na Nikolin rođendan. Ne odustajem od zamisli da se porodim prirodnim putem, mada ako nešto ne daj bože krene kako ne bi trebalo, prepustiću doktorima odluku o eventualnom porođaju carskim rezom. Razmišljam i da li uopšte da koristim epiduralnu anesteziju. Izgleda da sam previše hrabra, a pre će biti da nemam predstavu kakvi su zapravo bolovi u pitanju - kaže gospođa Rađen čiji je predlog o imenu malene princeze, posle višemesečnog porodičnog većanja, konačno usvojen.


- Zvaće se Nina! Pre nego što smo saznali pol, Nikola je bio ubeđen da ću roditi sina i imao je spremljeno ime. Ali, pošto se ispostavilo da čekamo ćerkicu, dala sam predlog s kojim se on složio.

makonda-tracker