VIKTOR TROICKI - Vreli dani na planini

1
Mladi teniser Viktor Troicki i njegova devojka, manekenka Sunčica Travica, proveli su sedam dana na Zlatiboru, a duge šetnje po svežem planinskom vazduhu samo su rasplamsale njihova strasna osećanja
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Perspektivni mladi teniser koji se trenutno nalazi na pedeset prvom mestu ATP liste, Viktor Troicki, nakon egzotičnog putovanja u Egipat sa svojom devojkom, manekenkom Sunčicom Travicom, vratio se u Srbiju, a zaljubljeni par je nakon toga otišao na Zlatibor, gde su proveli nedelju dana. Uspešni sportista i njegova izabranica bili su smešteni u ekskluzivnom hotelu Mona, gde su im na raspolaganju bili bazen, teretana, đakuzi i druge pogodnosti za uživanje.

Iako su povod ovog puta bile Viktorove pripreme za predstojeću sezonu, on se u pauzama između treninga odmarao sa svojom dragom, a svež vazduh i dugotrajne šetnje samo su učvrstili njihova osećanja, čiji intenzitet vremenom postaje sve veći. Gde god da su se pojavili, turisti na ovoj lepoj planini mogli su da vide sjaj u njihovim očima koji je odavao da su beskrajno zaljubljeni jedno u drugo.
 
- Uvek kada mi obaveze to dozvoljavaju, volim da odem na planinu jer se tamo odlično osećam i volim da se baš na Zlatiboru pripremam za turnire koji me očekuju. Ovog puta odlučio sam da sa mnom krene i moja devojka Sunčica, tako da smo se odlično proveli, a ja sam spojio posao i zadovoljstvo. Vreme smo provodili odmarajući se u hotelu, šetajući i razgledajući prirodu prelepe planine, a svež vazduh nam je izuzetno prijao – kaže sportista koga početkom 2009. godine očekuju novi turniri.

makonda-tracker