Da li je Džordž Majkl pokušao da izvrši samoubistvo?

0
Vest o pevačevoj saobraćajnoj nezgodi podigla je dosta prašine u svim medijima. Prvo se pisalo da je u pitanju bila lakša saobraćajka, zatim da je Majkl zadržan u bolnici, zbog svog težeg stanja, a potom se pisalo o uzrocima same nesreće. Okolnosti pod kojim j
Džordž Majkl, foto: Getty
Džordž Majkl, foto: Getty

Četrdesetdevetogodišnji pevač nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću ispavši iz svojih kola na sred auto-puta. Prema navodima Majklove PR službe, pevač je želeo samo da zatvori vrata od kola, koja nisu bila dobro zatvorena, ali je nekako uspeo da, još uvek pod nerazjašnjenim okolnostima, ispadne iz kola. Kako je preneo Daily Mirror, Majkl je ubrzo prevezen u bolnicu zbog ozbiljnijih povreda glave, iako njegova PR služba tvrdi da je Majkl prošao samo sa modricama i posekotinama.

Prema rečima očevidaca, odnosno drugih vozača, Majkl se čudno kotrljao na sred auto-puta, toliko da se stekao utisak da je pevač želeo namerno da se baci iz kola. Takođe, stiglo je i zvanično saopštenje Lend rover-a, proizvošača džipa kojim se Majkl vozio tokom ovog nemilog događaja. Naime, u saopstešnju se tvrdi da je prosto neverovatno da se događaj odigrao kako Majklova PR služba tvrdi, jer bi se alarm, koji opominje da vrata nisu dobro zatvorena, ili da se neko od putnika nije dobro vezao, oglasio već na parkingu. Još jedna od stvari koje idu u prilog zaključku da je Majkl namerno iskočio iz kola jesu nedavno oktiveni izveštaji o Majkovoj depresiji i borbi sa drogom.

Majkl se nije oglašavao povodom ovog incidenta, čak ni preko tvitera, preko koga najčešće stupa u kontakt sa svojim obožavateljima, dok su njegova PR služba i bliski prijatelji porekli sve spekulacije o Majkovom pokušaju samoubistva.

- Ne postoji misterija. On je samo pokušao da zatvori vrata. Džordž je bio potpuno srećan u svom životu, te su navodi u medijima, da je pokušao da se baci iz kola, prosto absurdni – navodi njegov njegov bliski prijatelj, navodeći da Majkl radi na svom novom albumu, sa kojim je veoma zadovoljan.

Majkl se i dalje nalazi u bolnici, a britanski mediji tvrde da će uprkos izjavama njegove PR službe, Majkl verovatno biti zadržan i na psihijatrijskom ispitivanju.

makonda-tracker