Britni Spirs staje na ludi kamen?

0
Prema stranim medijima izgleda da je veza Britni sa njenim dečkom, Dejvidom Lukadom, sve ozbiljnija. Nakon što je Britni izjavila u emsiji Extra da želi da rodi jednu devojčicu, sve se više piše o Britninom i Dejvidovom venčanju, koje će se, po svemu sudeći, o
Britni Spirs, foto: BANG
Britni Spirs, foto: BANG

Prema navodima novina National Enquirer, Britni Spirs i Dejvid Lukado su odlučili da naprave jedan važan korak u svojoj vezi. Nakon Britnine izjave da bi volela da ima još jedno dete, devojčicu, u medijima se sve više šuška da ju je Dajvid već zaprosio, zbog obostrane velike želje za osnivanjem prodice.

- Britni je rekla Dejvidu da ona želi da sa njim ima ozbiljnu vezu i da očekuje da se u skrorije vreme oboje skrase i osnuju porodicu. Ili to, ili da joj nestane iz života zauvek. Na Britnino iznenađenje, Dejvid joj je ubrzo darovao malo skromniji, zlatni prsten, kako bi je uverio da je potpuno spreman na bračne obaveze – rekao je izvor blizak paru.

Navodno, Dejvid planira i formalniju prosidbu uz odgovarajući prsten u skorije vreme, jer Britni očekuje da će se ceremonija venčanja održati već krajem godine.  

makonda-tracker