Nataša Stojčević - Tajno venčanje u ponoć

0
Nakon što su oboje ostavili po jedan brak iza sebe, voditeljka emisije Plesom do snova Nataša Stojčević i njen voljeni, producent Predrag Pavlović, venčali su se na intimnoj ceremoniji prošlog petka u klubu Oh Cinema!
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Tridesettrogodišnja voditeljka emisije Plesom do snova koja se emituje na Pinku Nataša Stojčević i njen dugogodišnji izabranik Predrag Pavlović, inače producent ružičaste televizije kao i TV projekta koji vodi njegova draga, krunisali su svoju strasnu ljubav prošlog petka. Budući da im je ovo oboma drugi brak, mladenci nisu želeli da prave veliku pompu oko svoje svadbe, nego su najbližu rodbinu i prijatelje pozvali na građansko venčanje u beogradskom klubu Oh Cinema! koje se potom pretvorilo u ludu žurku do ranog jutra.

I baš kao što je i njihova veza počela daleko od radoznalih pogleda, tako su Nataša, koja je prethodno bila udata za glumca Marka Živića i njen sadašnji partner, koji takođe iza sebe ima bračno iskustvo, poželeli da zavet na večnu ljubav koji su razmenili tačno u ponoć zadrže samo za sebe i svoje najmilije.


- Tačno je da se udajem ovih dana. Nećemo praviti ceremoniju venčanja u crkvi, biće to samo građansko venčanje. Ne želim da pričam o tome jer je to naša privatna stvar. Mogu da kažem da neću biti klasična mlada koja će nositi venčanicu, nego ću obući kreaciju Zvonka Markovića - rekla je Nataša za Story nekoliko dana pre svadbe, trudeći se da ne odgonetne ništa više od onoga što smatra potrebnim.

makonda-tracker