MILICA ZARIĆ - Intimno venčanje u prestonici ljubavi

0
Sudbonosno da glumica Milica Zarić i njen voljeni izabranik, arhitekta Predrag Milutinović, izgovorili su samo u prisustvu kumova na skromnoj ceremoniji dvadeset četvrtog novembra u Parizu
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Glumica Milica Zarić i njen izabranik, arhitekta Predrag-Peđa Milutinović, kao najsrećniji dan u svom životu pamtiće dvadeset četvrti novembar, kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Na skromnoj ceremoniji, zavete o zajedničkoj budućnosti izgovorili su samo pred kumovima, koji su im bili jedini svedoci sklapanja bračne zajednice. Da bi ovaj svečani trenutak proveli u što intimnijoj atmosferi, mladenci su otputovali u Grad svetlosti, gde su u prostorijama tamošnje srpske ambasade izgovorili sudbonosno da.


- Odlučili smo da sa kumovima otputujemo u francusku prestonicu i tamo u intimnoj atmosferi obavimo venčanje. Veoma sam srećna i ispunjena, a verujem da i Peđa oseća isto. Inače, on je po profesiji arhitekta, veoma je uspešan u svom poslu, a uz to je divan čovek i još bolji partner, s kojim mi je izuzetno lepo – ushićeno opisuje lepa glumica.


Mada je po srpskoj tradiciji uobičajeno da supruga uzme prezime svog voljenog, Milica i njen bračni partner odlučili su da se ne pridržavaju slepo običaja. Pored toga što su vršnjaci, supružnici su u mnogo čemu slični.


- Moja odluka je bila da zadržim svoje prezime, čemu se Predrag nije protivio. Potpuno razume prirodu mog posla, svestan je da sam glumom počela da se bavim pre deset godina i da me svi poznaju kao Milicu Zarić. S druge strane, tako se lepše osećam.

makonda-tracker