Kris Braun preboleo Rijanu?

0
Čini se da se da je Kris Braun konačno stavio tačku na svoju burnu i dramatičnu romansu sa Rijanom, a da bi to potvrdio i javno, postavio je na internet sliku sa svojom bivšom, a verovatno i sadašnjom devojkom, Karuče Tren.
Kris Braun, instagram
Kris Braun, instagram

Naime, otkako se Rijana nije pojavila na Krisovom rođendanu, na kome je između ostalih zapažena i Krisova bivša devojka, sa kojom je navodno ostao u veoma prisnom odnosu, Karuče Tren, strani mediji su gotovo svakodnevno prenosili razvoj Krisovog i Rijaninog odnosa, koji je bio po principu toplo-hladno. Rat je Rijani Kris objavio preko tvitera, te su putem društvenih mreža oboje pokušali da pokažu kako ne pate jedno za drugim i kako uživaju u svom novom, samačkom životu.

Poslednji udarac je Kris zadao Rijani, objavivši sliku sa svojom bivšom devojkom, manekenkom Karuče Tren. Par se uslikao u kolima, malo pre saobraćajne nesreće, koja se dogodila prilikom vožnje ka Krisovom studiju na Beverli Hilsu. Srećom, šteta nije bila velika, te je sve prošlo bez policije.

Međutim, ni saobraćajka nije uspela Krisa da odgovori od postavljanja fotografije na internet, te je on iskoristio priliku da još jednom, po ko zna koji put, dokaže Rijani da je preboleo i da može bez nje.

makonda-tracker