SEVERINA - Nikada srećnija

0
Hrvatska pevačica Severina Vučković je prvim zajedničkim pojavljivanjem sa svojim izabranikom Slavkom Šainovićem na nekom gradskom dešavanju, potvrdila da je veza prilično ozbiljna

Severina Vučković više ne krije svoju romansu sa markantnim riječkim biznismenom i suvlasnikom  fitnes centra Myme Slavkom Šainovićem, što dokazuje i njihovo prvo javno pojavljivanje na premijeri predstave Sumnja, reditelja Marka Torjanca.

Zaljubljeni par je odlučio da izađe u zagrebačko pozorište Gavella samo nekoliko dana pre promocije njenog albuma Zdravo Marijo u Beogradu, a to što se nisu odvajali jedno od drugog, više je privlačilo pažnju prisutnih od dešavanja na sceni. Severina i njen partner s kojim se zabavlja još od prošlog leta, nisu bežali od objektiva prisutnih paparaca koji su ih od izlaska iz pozorišta pratili do Trga Bana Jelačića, a samo nekoliko sati kasnije atraktivna Seve je krenula u Beograd, gde je u klubu Magacin održala mini koncert. Međutim, trenuci razdvojenosti, inicirani poslovnim obavezama popularne pevačice, sve su ređi, iako se ona tek sprema na turneju tokom koje će najverovatnije nastupiti i u srpskoj prestonici.


- Ne znam da li neko uopšte može biti u vezi ako nije zaljubljen. I sama primećujem da naprosto zračim. Jasno je da sebi nikada nisam bila lepša i srećnija nego sada – izjavila je Severina.

makonda-tracker