Adrijana Lima: Burno proleće seksi mame

0
Nakon što se u Engleskoj slikala u toplesu, a potom posetila nešto konzervativniju sredinu kakav je Azerbejdžan, top model Adrijana Lima vratila se u Ameriku gde je uživala u bekstejdžu koncerta pevačice Rijane na kom je obeležila dan koji slave svi oni koji s
Adrijana Lima i Rijana, Foto: Profimedia, Story press
Adrijana Lima i Rijana, Foto: Profimedia, Story press

Brazilska lepotica i supruga srpskog košarkaša Marka Jarića (34), atraktivna Adrijana Lima (31), ovog proleća spaja moderne i tradicionalne vrednosti i zadovoljava sva svoja čula ne ustručavajući se da pojedinim potezima intrigira svetsku javnost. Tako se nedavno za majsko izdanje britanskog magazina Esquire prvi put slikala u toplesu što je izazvalo oduševljenje njenih obožavalaca širom sveta. U propratnom tekstu u kom novinar Mak Olesker predstavlja čitaocima zgodnu srpsku snajku, navode se neke od njenih najatraktivnijih karakteristika.

- Gospodo, ovo je Adrijana Lima - manekenka, glumica i sila prirode - stoji u opisu crno-belih remek-dela savremene fotografije koja je načinio Met Džouns.

- Jedan je od anđela kompanije Victorias Secret, devet dana pre svake revije preduzima rigorozne mere u ishrani tako što pije samo vodu i proteinske šejkove. Kao pobožna katolkinja bila je nevina sve dok se 2009. nije udala za NBA košarkaša iz Srbije Marka najsrećnijeg-čoveka-na-svetu Jarića, jedna je od pedeset žena koju najčešće gugluju, ima 2,5 miliona fanova na Facebooku, a oko 100.000 ljudi priča o njoj u svakom trenutku na nekoj društvenoj mreži - stoji u opisu junakinje Esquireove majske naslovne strane. Nakon što je pozirala za pomenuti magazin, Lima je iz Londona otputovala u nešto konzervativniji Baku gde je prisustvovala otvaranju butik i kafe lanca Waggon Paris. Srdačni domaćini pokazali su joj prelepu azerbejdžansku prestonicu koja ju je ostavila bez daha. Tamo su i nastale fotografije koje vam Story donosi. Adrijana se u Bakuu zadržala dva dana, a prema svedočenju tamošnjih medija istakla je da joj i u tako kratkom periodu nedostaju ćerke Valentina i Sijena, kao i suprug Marko sa kojim se venčala 14. februara 2009. godine. Po povratku iz te konzervativne sredine u Ameriku, našla je vremena za nešto intrigantnije izlaske pa se tako u jednom od noćnih provoda našla u društvu pop zvezde Rijane sa kojom je obeležila Dan 420. U čast obeležavanja te manifestacije koju slave svi koji konzumiraju marihuanu i zalažu se za legalizaciju ove supstance, Rijana je pozvala manekenku u bekstejdž svog koncerta u Fort Lauderdejliju, na Diamonds turneji.

- Samo opasne kučke mogu iza bine na Diamonds turneji - potpisala je Rijana zajedničku fotografiju sa Limom. Rijana je inače od fanova tom prilikom dobila na poklon tortu u obliku lista marihuane koju je podelila sa zanosnom  brazilskom manekenkom.

Nikola Rumenić

makonda-tracker