Katarina Vučetić: Od venčanog kuma do budućeg muža

2
Iz velikih prijateljstava često se rađaju najlepše ljubavi, a u prilog tome govori i romantična priča Katarine Vučetić koja otkriva u kom trenutku je u svom drugu Darku Manojloviću prepoznala životnu ljubav
Katarina Vučetić, foto: Luka Šarac
Katarina Vučetić, foto: Luka Šarac

Lepa voditeljka i dizajnerka modnog brenda Fiorellino, Katarina Vučetić (30), kraj svog najboljeg prijatelja i budućeg životnog saputnika Darka Manojlovića (31) već godinu i po dana živi najlepšu ljubavnu bajku. Temperamentna crnka i građevinski preduzetnik poznaju se, kako atraktivna lepotica sama kaže, skoro ceo život, a tek pre nepune dve godine odlučili su da uplove u strasnu romansu koju će ovog leta krunisati i brakom.

- Darko i ja smo 13 godina bili najbolji prijatelji. On uživa moje veliko poverenje i kod njega ništa ne može da me iznenadi. Kada kažem dobri prijatelji, ne mislim na površno poznanstvo. Družili smo se i svakodnevno čuli telefonom, čak se i naše porodice znaju pa mogu da kažem da smo odrasli zajedno. On je prvenstveno dobar čovek i prijatelj, osoba na koju sam se oslanjala skoro čitav život. Zajedno smo prošli najrazličitije faze, od putovanja sa našim partnerima do toga da je bio u top tri izboru da mi bude kum na venčanju koje sam planirala s Alenom Selimovićem – otkriva Katarina i objašnjava u kom trenutku je shvatila da između Darka i nje postoje emocije koje prevazilaze prijateljstvo.

- Desilo se to onda kada sam se umorila od raznih pokušaja, lutanja... Tu je bio Darko koji mi je priznao da me je voleo čitavog svog života i da sam u njegovim očima idealna žena. Ne mogu da kažem kako mi u početku nije bilo malo čudno, ali sada istinskim uživam. Dugo smo to krili od roditelja i nekih naših prijatelja želeći da najpre proverimo ima li naša veza budućnost. Ko zna, možda sam sve krila iz straha da neko ne pokvari našu sreću – iskrena je atraktivna voditeljka koja uveliko planira venčanje sa svojim dragim.

- Odlučili smo da se venčamo u februaru, a verili smo se dan posle mog rođendana 11. aprila. Bilo je veoma intimno, lepo i smešno u istom trenutku. Shvatila sam šta želi da uradi, pa sam mu rekla da sačeka i donela jastuk kako mu ne bi bilo neudobno dok kleči. Čudan je osećaj kada nekoga koga znaš ceo život vidiš sa prstenom u ruci. Venčanje ćemo organizovati tokom ovog leta, a sve smo već organizovali, tako da nema velikih tenzija – govori Katarina sigurna da je našla idealnog životnog partnera.

- Kraj Darka osećam sigurnost, stabilan je, čvrst i temeljan. Voli me i poštuje. Roditelji i moja pokojna baka uvek su mi govorili da životni parter pre svega treba da mi bude iskreni prijatelj, a ja nisam ni razmišljala da ću biti te sreće. Nakon svih ovih godina, jedno drugo smo prihvatili onakve kakvi zaista jesmo – otkriva Vučetićeva i ne krije da sa svojim dragim priželjkuje i proširenje porodice.

- Nismo hteli da nam se prinova desi pre svadbe jer želim da se odlično provedem, opustim i budem lepa mlada na svom venčanju. Ali, čim postanemo supružnici, želimo da se ostvarimo i u ulozi roditelja – sigurna je Katarina.

 

Danilo Mašojević

 

 

makonda-tracker