Eva Longorija: NIkad nije kasno za obrazovanje

0
Popularna lepa glumica je nakon tri godine učenja i koncipiranja svoje završne, master teze, u sredu, 22. maja, masterirala na državnom Univerzitetu Kalifornija u Nortridžu. Sa obožavateljima je podelila svoju radost na tviteru, dok su čestitke prštale sa svih
Eva Longoria, tviter
Eva Longoria, tviter

Tridesetosmogodišnjoj zvezdi Očajnih domaćica svečano je uručena master diploma na Univerzitetu Kalifornija. Nasmejana Eva nije krila svoje raspoloženje, te se tokom ceremonije dodela diploma, nasmejano rukovala sa profesorima, grlila sa porodicom i prijateljima prikupljajući mnogobrojne čestitke. Glumica već ima Bečler diplomu iz Kineziologije, ali kako je želela da stekne dodatna znanja o istorji zemlje iz koje su njeni preci stigli, Eva je upisala master iz Chichano studija.

Prema sajtu Univerziteta Kalifornija, tkz. Chicano studije su opisane kao studije koje se odnose na kritičko razumevanje iskustava američkih državljanina meksičkog i latino-američkog porekla u SAD. Kursevi pružaju multidisciplinarni pristup razumevanja njihove istorije, politike, kulture, jezika i obrazovanja.

Iako njen raspored predavanja nije poznat, mlada glumica je u jednom intervjuu za E! magazin izjavila da na fakultetu ima tretman kao i svi ostali studenti, te da se za master tezu, Uspeh proizilazi iz različitosti: Vrednovanje latinoameričkih žena u STEM (nauci, tehnologiji, inženjerstvu i matematici) karijerama, morala dosta pomučiti.

Svoju radost je podelila i sa svojim brojnim pratiocima na tviteru!

- Danas je veliki dan! Uzbuđena sam zbog svoje diplome iz Chicano studija! Nikada niste prestari ili prezauzeti da nastavite svoje obrazovanje – napisala je glumica na svom profilu.

makonda-tracker