ANA MIHAJLOVSKI I GORAN STAMENKOVIĆ - Nove uzavrele strasti bivših partnera

0
Bivši nevenčani supružnici Ana Mihajlovski i Goran Stamenković nakon raskida ponovo su srećni u ljubavi - on sa voditeljkom Katarinom Šišmanović, a ona sa mladim japijem Mirkom Grubinom

Prvi čovek producentske kuće Emotion, Goran Stamenković, godinama važi za jednog od najpoželjnijih srpskih neženja, a uz njegovo ime najčešće se vezuju voditeljke iz tima koji uspešno vodi. Goran je godinama bio sa voditeljkom Anom Mihajlovski, koja mu je u nevenčanoj zajednici rodila ćerkicu Ivu. Tokom poslednje dve nedelje, top-tema među zaposlenima u Emotionu jeste interesovanje njihovog direktora za dvadesetpetogodišnju Katarinu Šišmanović, kojoj je upravo on poverio da uz voditelja i glumca Milana Kalinića vodi jednu od najgledanijih emisija Sve za ljubav.

Srce ovog biznismena je posle višemesečnog samovanja opet je otključano, a ključ riznice njegovih najtananijih emocija upravo je kod crnokose lepotice, koja je sa Goranom otpočela tek nakon što je stavila tačku na emotivni odnos sa ruskim milijarderom srpskog porekla Milanom Popovićem. Međutim, ni Ana Mihajlovski nije sama, uprkos tome što se povremeno oseća usamljeno, budući da je njen novi partner na specijalizaciji u Njujorku. Reč je, kako kažu njeni poznanici, o mladom Mirku Grubinu, čija porodica poseduje preduzeće za proizvodnju anatomske obuće Grubin sa sedištem u Staroj Pazovi.

makonda-tracker