Ivan Zeljković - Stigla je princeza Petra

0
Popularnog voditelja Ivana Zeljkovića i njegovu suprugu Vesnu šestog novembra usrećila je dugo iščekivana naslednica Petra, u čiju čast je ponosni tata iste večeri napravio veliku proslavu
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Voditelj kviza Želite li da postanete milioner Ivan Zeljković i njegova supruga Vesna, šestog novembra postali su prvi put roditelji kada ih je obradovala njihova dugo željena ćerkica. Životna saputnica popularnog Zeke porodila se u bolnici Narodni front u pola devet ujutru, a iako je želela da svoju mezimicu na svet donese prirodnim putem, porođaj carskim rezom bio je neminovan pošto je to zbog veličine bebe bilo najbezbednije i za novorođenče i za mamu. Malena Petra, kako su zaljubljeni supružnici rešili da joj daju ime i pre nego što je rođena, na svet je došla sa četiri kilograma i sedamsto trideset grama, a dugačka je pedeset četiri centimetra. Presrećni tata odmah je otišao da obiđe svoje princeze, a potom je sa najbližim prijateljima proslavio najradosniji događaj u svom životu.


Zeljković, koji je odavno isticao kako neizmerno želi da postane otac, poslednjih dana prima čestitke, a dok priča o svojoj voljenoj i njihovoj ćerkici, osmeh mu ne silazi s lica.


- Vesna je dobro, video sam je odmah nakon porođaja. Bila je malo iscrpljena, ali se tokom dana oporavila. Video sam i svoju ćerku i moram da kažem - nije što je moja, ali je stvarno preslatka i napredna. Čitav dan slao sam SMS poruke kako bih svima javio lepe vesti i organizovao proslavu, ali i da bih pomogao Vesni da lakše prođe kroz ovaj period. Kada sam se pobrinuo za nju, kupio sam specijalne roze košulje za ćerkinu prvu žurku -  kaže ponosni otac.

makonda-tracker