Ozi i Šeron Ozborn su se pomirili?

0
Roker Ozi Ozborn javno je pokazao svojim fanovima da se vratio svojoj ženi Šeron razmenjujući nežnosti sa njom na intnimnoj večeri, ali i pozirajući na crvenom tepehu.
Ozbornovi, Guliver/Getty Images
Ozbornovi, Guliver/Getty Images

U kući Ozbornovih u proteklih nekoliko nedelja svašta se izdešavalo, a mediji su se trudili da prenose sve bitnije činjenice koje su zabeležene u njihovim životima: od prepiske preko tvitera i ostalih socijalnih mreža, preko Ozijevog izvinjenja svojoj porodici zbog nedoličnog ponašanja, do Ozijeve selidbe od kuće. Međutim, izgleda da je sve to sada iza njih, jer je pevač grupe Black Sabbath primećen u zagrljaju svoje voljene žene.

Naime, Šeron više nije mogla da trpi i drži pod kontrolom Ozijevu zavisnost od droge i alkohola, te je bila prinuđena da se od njega odvoji, barem dok se strasti ne smire. Ozi se odselio od kuće i odseo u jednom obližnjem hotelu u kome je proveo više od mesec dana.

Ali izgleda da su oboje shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa je, nakon Ozijevog javnog izvinjenja i obećanja da će se truditi da bude bolji čovek, Šeron viđena kako nosi ponovo svoj venčani prsten,

Par koji se venčao 1982. godine, u nedelju je primećen kako zajedno odlazi na ručak u društvu svoje ćerke Keli. Te večeri su i zajedno prošetali crvenim tepihom povodom događaja An Evening with woman, na kome su se neprestalno smeškali i razmenjivali nežnosti.

Prema magazinu The Sun, Ozi se već vratio u porodični dom, pošto Šeron odlučila da mu pruži još jednu šansu. Ovu vest potvrđuje i nedavno objavljena slika njihove ćerke Keli na tviteru na kojoj se Šeron sakriva ispod pokrivača.

- Moja mama se trenutno sakriva od svog ličnog trenera!  Možete li da zamislite? Moj tata i ja umiremo od smeha – napisala je Keli.

makonda-tracker